Over Retailholland


 

EOS 5D Mark III_ZB_6981_1600

 

Mijn naam is Nanda Schilperoort. Alweer een tijd geleden ben ik als Bedrijfskundige afgestudeerd aan de Erasmus universiteit op de succes- en faalfactoren van startende ondernemers. Door de introductie van het internet is het ondernemen de laatste jaren enorm veranderd. Hoefde je vroeger als retailer alleen ervoor te zorgen dat de deur op tijd openging, elke klant goed werd geholpen en de boekhouding klopte, tegenwoordig zitten er hele databases achter multichannel aankoopprocessen, zijn er voor bedrijven verschillende route-to-markets en is een multichannel- of zelfs omnichannelstrategie noodzakelijk. Gelukkig is de basis en het streven het zelfde gebleven: winst!

Mijn passie voor het ondernemerschap is groot. Ik word  enthousiast van het introduceren van nieuwe concepten of het vertalen van bestaande concepten  naar een multichannel of zelfs omnichannel aanpak. Mijn carrière ben ik gestart in de media wereld in diverse functies in Amsterdam en Londen. De afgelopen 15 jaar heb ik als ondernemer het kledingmerk NAN opgezet en hieromheen succesvol een multichannel strategie ontwikkeld en geïmplementeerd. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren merkconcepten ontwikkeld voor leisure bedrijven en boeken geschreven over e-commerce en online marketing. Kennis delen geeft mij veel voldoening. Zo doceer ik ook aan het EuroCollege in de vakken Marketing en E-commerce & E-business.

 

Wilt u graag een keer van gedachten wisselen? U kunt mij een email sturen via n.schilperoort@retailholland.nl of bellen op + 31 6 145 96 091